Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KlonAdam
Nie chodzi mi o usuwanie postów. Chodzi mi o wykorzystanie mojego tłumaczenia, które umieściłem na hunted.pl potem znikło i raptem pojawiło się na Tibia.pl autorstwa Wolf.
*Temat nie został określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem
Here nie znalazłem nic o usuwaniu posta bez mojej zgody, jedynie w punkcje Kary 8.2 lecz to się liczy pkt. karnych.
A tak w ogóle ja nikogo nie straszę sądem, jedynie pokazuje ze nie jest tu tak pięknie i ze prace innych są wykorzystywane.
|
Hahahaha popłakałem się )chodzi o to co pogrubiłem( podaj mi w PW nick z Hunted.pl ... bo twe tłumaczenie było jak by ci to powiedzieć (jeśli to ten nick) ... bardzo ZŁE ... Skopiowałeś i dałeś do "tranlajtorka" ... ale przez pomyłkę je i tak zatwierdziłem ... co potem spowodowało dodatkowy uśmiech jak to ponownie czytałem i zastanawiałem się kto to dodał ...
Więc wybacz ale "O CO KAMAN??" ...
Co więcej txt może być przetłumaczony dokładnie tak jak twój - bo inaczej się nie da ...a może to ty go skopiowałeś skądś ??
Nie ma się nad czym roztrząsać ... bo jest to tłumaczenie i już a dowodów na swą tezę nie masz ...