Cytuj:
A oto moje poglady /\ na temat pacc i facc. Nikomu jednak nie bedzie sie zabraniac pokazywania swoich pogladow (taki jest zamysl w tym temacie)
|
O mój Boże. Boże zlituj się. Błagam bo już nie moge.
MÓJ TEMAT MA NA CELU ZABRONIĆ PISANIA MILIONÓW SPAMERSKICH (SPAM!!!) PO KAŻDYM UPIE. NIE MA NA CELU ZABRONIĆ FACC WYPOWIADANIA SIĘ A JEDYNIE WPROWADZIĆ REGULACJE W REGULAMINIE, CO DO ZASYPYWANIA FORUM GŁUPIMI TEMATAMI SKORO MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN.
Zrozumiałeś?
Cytuj:
Wartosc człowieka ocenia sie po działąniach a nie pustych słowach. W regulaminie tibia.pl nie widnieje nic o żalących się faccach ;p . hłe hłe
|
No i właśnie o to chodzi. Mój temat powstał po to, by taki punkt się pojawił - czytaj "Zakazuje się powielania tematów o update. Jeśli chcesz wyraźic swoje zdanie, negatwyne lub nie - napisz je w przyklejonym temacie". A, że tego nie ma to po każdym upie CAŁE forum jest zapchane. A to spam.
Cytuj:
Są pewne regulacje jak np. czary czy lokacje co sprawia, że pacc jest atrakcyjny, ale nie trzeba tworzyc podziałów miedzy graczami. Każdy gracz jest rowny.
|
Masz racje każdy jest równy. Też tak uważam, ale wiem, że to nie jest możliwe w świecie, gdzie za pieniądze mozna stać się równiejszym. Wiec jak ktoś zapłacił to ma prawo wymagać, jak ktoś nie zapłacił nie ma.