Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2008, 16:14   #90
Modliszka11
Użytkownik Forum

Modliszka11's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
bo chcą ulepszyć coś co jest dobre na jeszcze lepsze
moim zdaniem chcą pogorszyć z dobrego na gorsze

Cytuj:
jestem pewny ze ty byś wolał żeby robili nowy teren dla darmozjadów z facc
na facc są też dobrzy gracze nie tylko darmozjady tak samo można ciebie określić

Cytuj:
co do update , fajnie ze znowu coś robią tylko powinni zrobić przede wszystkim kilka rzeczy :
-przy zakładaniu konta ( test na inteligencie 10 pytań przetłumaczone na języki tibijskie (angielski ,Polski , Niemiecki , portugalski , hiszpański i Szwedzki ) -40 % noobow w tibii

-przy wyjściu z rooka na main (dość skomplikowana rozmowa a nie hi , yes .... ) -10 % noobow na mainie

-każda postać która wbije 30 level zostaje zablokowana dopóki nie kupi pacc ( 1 pacc to odblokowanie konta na zawsze później można grac na facc ) -60 % noobow w dalszej grze

co by to dało?
np.
100 ludzi zaczyna grę = 40 odpada na starcie = 60 ludzi gra na roku = 54 ludzi wychodzi na main = 32 osoby grają dalej z czego polowa zrezygnuje z powodów takich jak hack czy coś w tym stylu
servery nie były by przeciążone... a gra była by mila i przyjemna
Po Pierwsze CipSoft Nie Obchodzi Ile Noobów Gra Tylko Ile Osub Pacc Kupuje To Tylko By Zmniejszyło Zyski CipSoftu

Po Drugie Dzięki Takim Początkującym Postacią Ma Sie Najlepsze Chwile Np Taki Nowebie Znajdzie Bohy I Sprzeda Ci je Za 500 gp Bez Takich Graczy Ta Gra Niemiala By Sensu Zresztą Każdy Był Kiedyś Facc i Każdy Kiedyś Zaczynał Grać i Każdy Sie Uczył W Tą Gre Grać

Po Trzecie Płakać Mi Ze Śmiechu Mi Sie Chce Jak Widzę Jakie Głupoty Piszesz Jakby Zrobili Tak Jak Ty Piszesz To By Nikt Nie Grał w Tą Gre