Mi się przytrafiło spotkać 3 (jeśli ostatni się liczy) n00bów:
1. Pierwszym n00bem jest kolo na V (nie powiem jaki ma nick bo takie n00by chyba też mają uczucia). No to podchodzi do każdego i popolsku "sperdalaj" daje kilka gp i mówi "masz biedaku" albo udaje stosunek. Wkurzyłem się na niego bo się tak woził i do mnie też ale tylko w PZ. no to ja mu żeby wyszedł i pokazał jaki jest no to on chyba się wystraszył i zaczoł gadać coś w stylu "Fri Magic Plate Armor PLX" ja w taką brechte, a i tak go zabiłem (moje pierwsze zabójstwo bo na PK nie jestem urodzony).
2. Koleś na rooku prubuje nauczyć ludzi klonować no to ja do niego gadam że thief kłamca no to poszedł mi pokazać. Kazał położyć 10 gp bo mniej nie da się i wpisać z ctrlem clone kazałem mu zaprezentować dzieło. Położył 1 gp wklepał clone wcisnoł enter i dołożył 1 gp no to ja 10 gp klepie clone (bez ctrl) i dokładam 10 gp i mówie że się udało a on karze z ctrlem. N00b że hej i tak bym się nie nabrał.
3. To podobno zagraniczny chyba brazylijczyk. A zna nasz język tak świetnie przeklina że nie wiem

i na dodatek nie obraża tylko graczy ale rzuca obelgi na nawet tych poza Tibią i do tego wie co to znaczy.

). Jeśli któryś z moderatorów przeczyta ten podpis niech zbanuje to konto.