Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2004, 08:36   #24
Kapi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 09 2003

Domyślny

1) Gram od wakacji .Widzialem ta gierke wczesniej jak koles gral z cafe i uwazalem to za bzdetna gierke. Teraz wiem ze jest w pyte.Ogulnie to mialem 6 postaci .
Caly czas zmienialem postacie bo bylem lolkiem ! Gralem Rycerzem ale jak zobaczylem ze palek na 14 lvl zabija cycki a ja nie to zmienilem postac ...i tak w kólko. Teraz mam wiecej doswiadczenia i gram ..znowu ryckeim 26 lvl
65/65 (caly czas nim gram )
2) Teraz w tym tygodniu moze bende mial neta bo caly czas z cafe napieram. Jestem adminem ale w Counter-Striku nie wiem czy to wystarczy
3)To jest pytanko. Moze dlatego ze sie o to pytacie
4) Mysle ze nie mam wiekszych zainteresowan niz komputer i tibia. Za kazdym razem kiedy gram to wlaczam ta stronke bo jest na niej duzo informacji
A pozatym jesli nie bende w stanie byc (spelniac wymagan) moderatorkiem to po prostu mozecie to odebrac
5)Dokladnie jeszcze nie wiem napewno bende sie pytal bardziej zaawansowanych moderatorow zeby mi pomogli bo dokladnie to nie wiem jakie "mamy" (macie) prawa .Mam 15lat niedlugo 16 interesuje sie tez skatebordingiemi tyle mam do powiedzenia

Od siebie -Nie wiem czy admin zdazy to przeczytac czy co ale to jush nie moja sprawa, wiem ze mam 2 upomnienia ale to bylo na samym poczatku forum
Ale czy to mnie usprawiedliwia nie wiem. Wybor i tak jest wasz....
Dzieki i narka
Kapi jest offline