Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2008, 13:42   #388
Dispater
Użytkownik Forum

Dispater's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: J-w

Imię: Netheril
Świat: Arcania
Domyślny

No już po prostu nie mogłem wytrzymać tych głupot wypisywanych na tym forum - zmusiliście mnie do odzyskania dawno nieużywanego konta o.O

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voronix Pokaż post
Wlasnie nauka czytania List zostal napisany przez CipSoft Customer Support
wiec zanim zrobisz kolejnego posta "naucz sie czytac ze zrozumieniem"
Albo twój tok myślenia jest zbyt skomplikowany dla mnie albo po prostu nie wiesz o czym piszesz. Ja niestety obstawiam to drugie, więc pomyśl następnym razem 10x zanim znów zrobisz z siebie idiotę na forum.

A co do samej odpowiedzi CipSoftu, to dla twojej informacji chodziło tam o wszystkie listy których termin napisania był względnie bliski temu który przekazaliście jakiemuś GMowi. Lepiej nie wypowiadać się na dany temat jeśli się nie zna kontekstu cytowanego zdania. Poza tym, Voronix, kto jak kto ale ty się tu w ogóle nie powinieneś wypowiadać w takich sprawach. Nie dość, że twoje zdanie w tej kwesti nie liczy się nawet w twojej własnej gildi to patrząc na to co kiedyś robiłeś powinieneś być jedną z ostatnich osób które w jakikolwiek sposób będą próbować kozaczyć na forum. Zgrywanie cwaniaka gdy sytuacja temu sprzyja a później uciekanie z podkulonym ogonem to nie jest raczej powód do dumy i pozostawia po sobie trwający długo niesmak.