Przyszły Paladyn w Ab'Dendriel
Witam wszystkich, mam kilka pytan odnośnie mojej przyszłej postaci:
- Czy Ab'Dendriel jest dobrym miejscem na exp. paladynem? Słyszałem o trollach, na którym można nieźle poexpić...
- Czy warto kupować dobre EQ dla paladyna? - po wyjściu z Rookgaardu mam zamiar skillować do 50/50 z ghoulem przywołanym przez kolegę i bugiem lub ratem (shielding) - moje EQ: - scale armor, soldier helmet, brass legs, dwarven shield, spears ofkorz...
- Czy mam martwić się różnicą między skillem w distance fighting, a w shieldingu? Zauważyłem, że jest to częste u paladynów.
- Czy po skillowaniu do wspomnianego przeze mnie wcześniej 50/50 - warto expić na rotwormach (dają 40 exp.) na dużym spawnie w Venore? Jeśli tak, to - brać strzały czy dalej męczyć się ze spearami?
- Czy głównym źródłem przychodów paladyna są pieniądze z huntów i BP HMM? Jakie jest zapotrzebowanie na BP Arrows?
- Podstawowe czary dla low-lvl. paladyna? Light, Create Food, Antidote, Intense Healing (lub w przypadku braku funduszy - Light Healing), Conjuse Arrow, Heavy Magic Missile?
- Czy 1600 GP w zupełności wystarczy, aby wybić sie na MainLandzie, posiadając 8 lvl.?
- Załóżmy, że mam paladyna. Czy założyć sobie UH-maker`a, który będzie robił UH-y na hunty oraz Great Fire Ball`e, czy też poświęcić swój czas na skillowanie paladynem?
Jestem z góry wdzięczny za wszelkie rady i odpowiedzi. Pozdrawiam, Komandor.
|