Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2008, 18:00   #186
Lafa
Zbanowany

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
Król

LD to wspaniala zabawa ;d. Dzieki temu zaoszczedzilem duzo czasu np. zawsze chcialem miec 200 lvl (wiem glupie ;d) i w czasie LD wyobrazilem sobie ze taki mam. Pogralem troche i poszedlem latac. Praktycznie dzieki temu mozna sprawdzic czy oplaca sie cos kupic. Wczesniej duzo myslalem nad kupnem ps3
ale we snie zrobilem sobie konsolke i nie podobala mi sie gra na niej i dzieki temu moglem spozytkowac hajs w inny sposob. Co do nauki polecam metode WILD bo jest najlatwiejsza (bynajmiej dla mnie). PO tygodniu pamietalem juz 2-3 sny a LD mialem po 10 dniach. RT nalezy cwiczyc na realu jezeli chce sie szybko miec LD dobra metoda to zegarek albo lustro. Btw. jak bedzie was cos gonilo np. mnie ostatnio gonil chrupek Lays nalezy zatrzymac sie i spytac co chce. Moze Ci dac prezent a moze zaatakowac ale skoro to twoj sen to rozwal go szybko i obowiazkowa popros o prezent. Przydaje sie do dzienniczka snow.
PS. Wiem ze duzo osob uzywa LD do byzkania sie ale jest wiele ciekawszych rzeczy do zrobienia wiec w 1 LD polecam cos czego nigdy nie zrobicie jak latanie bo na sex w rl przyjdzie kiedys czas (no moze nie z doda czy kogo sobie wymazycie)
Lafa jest offline   Odpowiedz z Cytatem