Siema,
Dawno sie nie wypowiadałem na tym forum. W sumie nie wiem do kogo porównujecie Petra, ale mówicie o PG i o tym kto wbił więcej expa. Chciałem tylko nawiązać, że mało kto ma taka siłę zaparcia, dyscyplinę i nadzieje, by wbijać dziennie po 2 mln tak jak robił to Petro. Ale nie zapominajcie też o Łukaszu, który kiedyś też grał tą postacią i też sporo wniósł w życie Furory. Nie nawiązuje tu do dzisiejszej Furory.
PS. Nie każdy kto spędza przy grze całe dnie, jest no-liferem. Niektórzy z tego żyją wiec, wyśmiewanie się z tych którzy siedzą po 10 h + na Tibii, wcale nie muszą być w jakimś stopniu gorsi, po prostu na sprzedawaniu postaci i kasy można sporo zarobić i spokojnie da się z tego wyżyć. Zresztą porównajcie sobie do innych gier, ludzie też sporo w nie grają, a nawet zarabiają spore pieniądze.
Jeszcze chciałbym nawiązać do PvP, zauważcie też, że nie każdy gracz mimo, że gra na serwerach PvP musi mieć dobre, wyśmienite, albo evul skill w walce. Niektórzy grają dla funu, dla zabicia czasu, dla kolegów, bądź dlatego, że najzwyczajniej lubią. I to, że ktoś wybrał akurat serwer PvP nie ma w tym najmniejszego znaczenia.
Pozdrawiam
@down
Mam nadzieje, że poczułeś się lepiej i masz teraz o sobie lepsze mniemanie.
Ostatnio edytowany przez Hellsir - 18-05-2008 o 22:56.
|