Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mukatan
Zapadam  Ty zapewne podjął byś walkę. Wychodził byś na openy 60 vs 30 [+ 20 kmiotów którzy to niby z nami przyszli ale to wam pomagają (i huj wie z skąd sie wzięli)]. Waflu jesteś na tyle śmieszny, że nawet nie chce mi się pisać. invitujecie każdego ciula który może walnąć z sd'a, i jebiesz spama na forum, że my sramy się wyjść.
Btw; jak jesteś po tygodniu gry w tibie to wstań ze stołka ( żeby ci dupsko sie nie zrosło ), a potem zabierz się do pisania czegokolwiek.
|
Może zacznijmy od tego, dlaczego po waszej stronie jest 30 osób, a po przeciwnej 60. Zauwaz, ze swiadczy to o polityce prowadzonej przed wojna - gdyby Viribus organizowalo eventy, walke z PA etc. to ZAPEWNIAM CIE, ze byloby ich conajmniej tyle co jest teraz VO. Zauwaz, ze Sck, Mengirt, Vixz, Finix, Boytano pomogli paru osobom z bylego LH normalnie grac, po tym jak sie wyplacili (np. Virazowi) i nie zabijali nikogo kto zaplacil, wiec to bylo raczej rzecza oczywista, ze w "godzinie zero" to oni beda miec wiecej sojusznikow niz VU. Natomiast jesli chodzi o VU obecne - to pomoc rzeczywiscie byla swietna np. Wachu obiecal dętkę mi i Vicce, pare osob obiecalo detke Xaemowi jak sie wypłaci itd. Kolejna rzecza jest to, ze moment rozpoczecia wojny zalezal od was i nikt wam nie kazal na Ank wtedy ich zabijac. Co do skladow, to normalne jest, ze ani jedna ani druga gildia nie sklada sie w 100% z legend serwera, bo przeciez takich Hidkow czy Thegich to 30 na Nebuli niestety nie ma.
Mam nadzieje, ze teraz po 3 latach istnienia serva ludzie dostrzega, ze reputacja gildii takze jest wazna - pamietajmy ze to Phy~ bylo znienawidzone i przegralo. Ze to Ordo bylo znienawidzone i przegralo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sunze
chlopak zapomnial chyba ze pion moze dojsc do ostatniego pola na szachownicy,
|
To ja wymyśliłem, dawno temu xD
Pozdrawiam, Hidek.