Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2008, 20:22   #40
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arrivald Pokaż post
Yyy? Do tej pory bylem przekonany ze zolnierze raczej niezbyt chetnie wylatuja na misje gdzies do Afganistanu, Iraku itp, dlatego twoja wypowiedz troche mnie dziwi xD
Czemu? Znam duzo takich co lubią ten sport

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
DOdatkowy, nie ukrywajmy, wysoki żołd i chętni na pewno się znajdą. Za frajer nikt do Iraczq nie jedzie więc wiesz...
Pojechałbym nawet za zwykłą wypłate tą co dostaje w kraju, bez dodatków. Mnie to kręci A żołd dostają żołnierze w zasadniczej służbie, nie zawodowej xD

Soz za offtop xD

edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez J.D
Ale marzenia powinno się spełniać i nic komu do tego kim chcesz być.a połowa tych "ziomków" z blokowiska to debile bez szkoły robiący 10 błędów w 5 literowym wyrazie...
Hmm... Ja jestem z blokowiska i jakos nie robie 10 bledow w 5 literowym wyrazie. Cos za bardzo stereotypowo patrzysz na to. Znam wielu ludzi, ktorzy nie sa drechami, a bledow robia wiecej niz ty piszesz. Wszystko zalezy od czlowieka, nie tego skad pochodzi i jak sie ubiera. No i rzeczywiscie jestem debil bez szkoly, bo tylko policealke skonczylem i niemam czasu isc na studia zabardzo, no ale ja jestem tylko tym debilnym dresem z bloku...

Ostatnio edytowany przez Grue - 18-05-2008 o 22:11.
Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem