Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2008, 20:45   #1688
Alvaro89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2008

Domyślny

@Efax wyjasnie ci cos.Prosze niemow mi ze sie odwrocilem bo od poczatku mowilem ''nie bede pomagal vu'' i dredzi zreszta wiedza nie bede sie zreszta rospisywal na ten temat bo po co ale co bylo przed wojna ? (vu zabija skin arno akcja na port hope) vane dare elvas arel po 30k dla maledrusa za zabicie pekera gharn evas o ile dobze pamietam tez cos placil a teraz sam widzisz...

Chudaszq sory no ale coz... ) chudy przed wojna zdradzil mi ze chyba wojna bedzie ze chudy z nami czyli ch-ow i bukowa i finix olecko vs vu.odparlem na to ''zajebiscie mi pasuje'' no i czekalem a tu bam patrze a chudy zaczol marudzic ze on niechce z zydami w gildi itp (rozumiem go w 100% bo wiem jakie on ma podejscie do ''zydow'') no i doszedl do vu...

Mukatan proponuje ci herbate na uspokojenie lub dafke cocainy bys sie uspokoil i zrelaksowal troszke.Naprawde rozumiem twoja depresje cale twoje zycie wszystko o co walczyles upadlo ((((( gdzie wyslac kwiatki wspolczucia xDDD???

Ja jestem chory na zlosliwosc wzroku jestem wysuszonym leszczem i niemam kory mozgowej ale zyje nadal (((( wy juz chyba nie ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] POOOOZDROOOOO ZIOOOOOM

Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 18-05-2008 o 20:48.
Alvaro89 jest offline