Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2008, 22:34   #1691
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mukatan Pokaż post
Oke może co niektóre osoby mnie źle zrozumiały. cała spinka była głownie do scka bo to on pierdoli ze my nie wychodzimy z pzta, że my mamy porównywalne combo do vo i ze to my ogólnie mamy takie same szanse jak vo tylko tego nie wykorzystujemy. Każdy kto logicznie myśli wie że tak nie jest, bo to wy zbieracie wszystkich 60+ przydupasów, bo to wy ściągacie na openy 30 noob harów i to wy używacie combo sd które zgasza każdego ;> wiec nie pierdolcie że jest inaczej. Co do Hidka to weś nie rób z siebie legendy nebuli bo ty tylko dużo pierdolić umiesz A co do alvaro to też nie pierdol bo dobrze pamiętam jak ci Chorzów dupe nieraz ratował.
A co do PA to każdy dobrze wie że kto rządzi robi PA. Sami to preferujecie tylko nie piszecie o tym ofen i nazywacie to "robieniem porządku na serwerze"
Jezeli chodzi o tych przydupasów, to nazywaj to jak chcesz, ale dla mnie to sa po prostu zorganizowane gildie (Fraternitas + Espectro + LH + Olecko), a nie ludzie z przypadku. Ja bym tu nikogo przydupasami nie nazywal, jest ich po prostu wiecej i jest to ich plus. Co do noob charów, to zawsze na kazdym servie, jedna strona flamuje druga, ze uzywa noobow, a prawda jest taka, ze przychodza tam zupelne randomy spod depotu w Carlin. Co do combo SD, to przepraszam, czy mam Ci przypomniec "="? A co do mej skromnej osoby, to byl taki maly zart z ta legenda, ale mimo wszystko dzieki za docenienie mojej plodnosci. A jesli chodzi o PA to przypomnij sobie Rebirth - robili ogromne PA? Nawet, zachecali ludzie do gry na servie, dajac p-sety za friko.

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline