No tak wiec
Zainwestowalem jednak w demon helmet + AoL i jeszcze DSM (okazja byla) i narazie nosze DSM ale jesli gdzies dalej ide to jednak wracam do blue robe
Najwiekszy problem mam z DLami w ank probowalem jednak nie moge do wszystkich jaskin wejsc bo DL + dragon albo x2 DLe naraz to troche nie na moje nerwy poza tym "mecze" sie jeszcze z jednym DLem, probowalem w Venore i tam wsumie mi sie najlepiej expi w dragon lair a jesli chodzi o hydry to pojedyncze moglbym solowac??
Jesli chodzi wsumie o "dragon lair" to najbezpieczniej mi sie expi w thais naginata quest tyle ze tam jest z x4 drag x3 DL x2 DL hatchling i kilka dragon hatchlingow i DLe sie strasznie dlugo re-spawnuja jednak w miare bezpiecznie sie tam czuje
A i jeszcze jedno pytanie jesli chodzi o BK on sie dosyc szybko re-spawnuje ?? bo szczerze bylem tam tylko na quesie i nie mam pojecia jak z tym respem jest

A jesli chodzi o expienie enchantami na malpach robie to glownie z przyczyny wiekszego zasiegu nie musze wchodzic w full resp marklinow itp a co 4 markliny to nie jeden
A jesli chodzi o dragon lair to bardziej sie oplaca isc z RSami czy moze jednak crossbow + power bolty ??
Im wiecej pytan zadaje tym wiecej pytan siedzi mi w glowie tak wiec jesli chodzi o Arbalest a Crossbowem jest jakas diametralna roznica ??
Pozdrawiam