Temat: zarabianie
Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2008, 00:18   #3
Arcymag
Użytkownik Forum

Arcymag's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blackregis Pokaż post
1. Opcja najpewniejsza z tych wszystkich, tylko, że musiałbyś siedzieć po 3-4h dziennie, oczywiście na Mint~. Sprzedaż lootu również zajmie Ci kilka dni

2. Musiałbyś siedzieć kilkanaście godzin na dobę i czekać - tylko dla ludzi o mocnych nerwach

3. Maksymalnie do zarobienia kilkanaście K w przeciągu 3-4h. Opcja jak masz lagi i nie masz co robić.

4. Więcej Ci pójdzie na supplies, niż wylootujesz

5. wg uznania.

Proponuje opcję numer 1. Najbardziej efektowna w przeliczeniu spędzony czas/zdobyte pieniądze.

pozdrawiam
1. niestety lootbagi sa strasznie nudne... :/ tachanie lootbaga, bo nie moge ladowac itemami sie do full cap, bo po prostu nie mam go. wystarcza mi rsy.

2. w sumie to stalbym sobie poziom wyzej, rozmawiam na rl chacie//gg... najgorsze, ze jezeli sie nie zrespi, to mam miesiac i 0 kasy do przodu...

3. tak myslalem, ze musialbym dziennie kupywac okazjonalnie bohy.dsm.demonke i sprzedawac minimalnie 5k wiecej... z doswiadczenia wiem, ze np z dsm da sie tak zrobic...

4. no niestety, w sumie z gory odrzucałem ten pomysł...

Ale dzięki

Ktos ma jeszcze jakies pomysly?
I ain't polish the only language I know its spanish and english I have lots of polish friends on Zanera, so shut up you KURWA!
Arcymag jest offline   Odpowiedz z Cytatem