Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz
"cie,tobie" z duzej litery pisze tylko do osob ktore szanuje.
Wybacz , malo tu takich.
18 lat*
Ja lizus cf?Poweidz mi kiedy?Skoro od zawsze bylem przeciwko tej gildi.
Nie chca / nie lubia mnie bo przegrali war a ja jestem po drugiej stronie.
|
Co do ostatniego zdania stwierdzam fakt dokonany jesteś idiotą tak może i przegrywamy nie przegralismy go jeszcze po 2 ludzi sie nienawidzi za character i sposob bycia a nie za to że wygrali wojne. Skoro miałeś tyle gp w tej grze czmu pożyczałeś od innych a potem im nie oddawałeś ? żal mi ciebie nadal uważasz że jesteś najlepszy we wszystkim ? bo moge ci to oznajmić z pewnością bez botów i tej owntibi na którą łapią sie noobki a takich jest pełno byłbyś kompletnym 0 i w rlu i w tej grze więc czym sie chwalisz fartem swojego marnego życia? Powiedz mi co byś zrobił jak by ci tibie wyłączyli hmm jak była zawiecha serverów i wpisywałeś name chara i wyskakiwało does not exist zapewne pobiegłeś do mamy i płakałeś że już nie ma Tibi xD.
Co do Mority tak było pare smiesznych akcji ze względu an utrate jego chara i tego że starał się jakoś pomóc mimo iż kończył grać ale nadal będzie szanowany przez wiekszą ilośc osób na tym serwie niż ty kiedykolwiek.
Co do Joanny i Koziego co masz libana za plecami czujesz się mocny do spainów się dobrałeś czekamy aż was w pupe wydymają ludzią sie znudzi te ciągłe bycie 20h dziennie przy kompie a i tak wczesniej czy pózniej skopiemy ci dupe. Wojna sie nie skończyła i nie skończy sie szybko.
Widać że jedyne co cie obchodzi w tej grze to władza i dowartosciowywanie sie poniżając innych bo widać w rlu poniżają ciebie. Ty nie masz kolegów dla ciebie kolega to człowiek do wykorzystania we własnym celu i jak coś bedzie nie tak zostawienie go. Ciekaw jestem kiedy Valor bedzie przez ciebie wydymany bo bedziesz chcial wiecej w grze. (no offence)