Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2008, 15:27   #637
Boltero1989Kiko
Użytkownik Forum

Boltero1989Kiko's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Świat: Titania
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz Pokaż post
Taaa ,plakalem godzinami zeby mi chara dali.
Seq - co to za przyjemnac w expieniu ?
Co to za zabawa jesli wykonujesz ta sama czynnosc po 40 razy na godzine?
Ja w tym nie widze nic ciekawego, wybacz =]
to poco grasz w jaka kolwiek gre dlamnie to wynika z twojej wypowiedzi tylko to ze jaka gre nie wlaczysz wchodzisz na google i wpisujesz "Kody do ..." i na*******asz cala gre na kodach bo co to za przyjemnosc robic lub biegac w kolko bo gra tego wymaga.

Wiec dla ciebie granie w jaka kolwiek gre jest poto by wejsc na glupie forum i napisac jestem lepszy od ciebie mam wiecej lv i wiecej chajsu nic mi nie mozesz i zapewne sikasz pod siebie z podniety jaki w tym sens.

Co do posta na forum best pvp bo czesto sie tego czepisz zrobilem to bo mi sie tak podobalo hmm z Albertem a to jak glosuja ludzie to byly ich glosy, nikogo nie prosilem o post na mnie lub na kogo kolwiek, do nikogo nie pisalem na tibi zapostuj na mnie, opinia ludzi grajacych na tym serwie była poprostu udokumentowana (i co do twojich postow tylko ty i bucior wychodzicie na openy) to było best pvp całej titani wiec był raxxel,michalak,hordan,joanna,omemna i whuj innych wiec jeśli masz zamiar sie tego znów czepnąć to nie masz czego (a jeśli ci to pomoże tak podnieciłem się że w grze jestesm best pvp przez cale 30 sekund )).

Do zobaczenia na polu bitwy o ile jakas będzie tym czasem ide zaczerpnąć czegoś o czym ty możesz pomarzyć.

@no Lify
policzcie błędy i wbity exp na tibi

xD

TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki)
Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal
Rammzy & Oven/Heat Till the End.

Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko

Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 19-05-2008 o 15:37.
Boltero1989Kiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem