Bone Shield Quest
Udajemy sie do NPC The Amazon Ghost (jest to duch amazonki) znauduje się ona na końcu Bug Hell pod sklepem Al`dee i mówimy:
-Witaj!
-Buuuuu!,Aaaaa!
-Tarcza!
-Taaak,taaarcza, powiem Ci o niej gdy przyniesiesz mi różdżkę bym mogła nią zaświecić.
-Zegnaj!
-Buaaaaa!,Oooooo!
Teraz musimy zdobyć Magic Light Wand i przynieść duchowi i mówimy:
-Witaj!
-Buuuuu!,Aaaaa!
-Różdżka
-Ohhh,tak długo na nią czekałam teraz opowiem Ci o tarczy, Więc tak: Gdy przypłynęłam na wyspę z polecenia Queen Eloise i próbowałam wejść do miasta strażnik Dalheim zabił mnie swym kolczastym mieczem i po mej śmierci ukradł mi tarczę z kości słonia, którą przywiozła mi moja babcia z podróży do dżungli.Więc idz i porozmawiaj z Dalheim`em
Udajemy się do NPC Dalheim i mówimy:
-Witaj!
-Niech żyje Król Tibianus!
-Tarcza
-Gdy byłem w obozie minotaurów spotkałem bardzo silnego Minotaura Maga, który ukradł moją tarczę i schował w skrzyni wraz z innymi skarbami w pokoju za teleportem, ale do jego sieziby potrzebny jest klucz oddam Ci go gdy przyniesiesz mi portret mojego ojca Winhelma.
-Żegnaj!
Teraz udajemy się do NPC Amber, która ukradła portret Dalheimowi i mówimy:
-Witaj!
-Witaj w moim szpitalu!
-Portret
-Mogę oddać Ci ten portret gdy zapłacisz mi 20000 złotych monet.
-Tak!
-Dobrze, weż go sobie!
-Zegnaj!
-Żegnaj, bogaczu!
Idziemy teraz do NPC Dalheim i mówimy:
-Witaj!
-Portret
-Ahh zdobyłeś portret mojego ojca dam, teraz dam Ci klucz do siedziby Minotaura Maga !
-Żegnaj!
Udajemy się teraz do mino hell i kluczem 1111 otwieramy pokój mino maga, który po śmierci zamienia się w kupkę popiołu, otwieramy rapierem następne drzwi i wchodzimy do teleportu są tam skrzynki w których znajdujemy:
-Bone Shield
-Scale Armor
-Chain Legs
-3 scarab coins
-Melon
-Crocodile Boots
-Solider Helmet
-Red Backpack a w nim:
-1x runa SD
-50x runa LMM
-20x runa HMM
-40x runa Ih