Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2008, 17:07   #17
naiwny20
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2007

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Poziom: 9
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boro_Moro Pokaż post
ja na twoim lvlu a dokladniej 57 palkiem na faccu expilem na guardach , ale nie sadze teraz tego za dobre wyjscie , na twoim miejscu poskillowal bym do 90 , kupil pacc jak nie za rl kase to za tibijska i na luzie wyrobisz bonebeast/gs island gdzie exp jest naprawde niezly , niewiem jak po tym upie bedzie z bonebeastami poniewaz nie expilem jeszcze na banucie jak bb wali na odleglosc ale na 60-70 lvlu wyciagalem 100 k expa/h tylko czasami byl hard i nigdy mi sie nie zwróciło...
Pacc mam skillowac do 90 bede na 60 lvl a obecnie mam 57 i mysle ze do 60 lvl dis na 89 skoczy i tylko doskiluje do 90
na bonebeastach probowalem ale tylko pojedynczych
A co do necro akurat dzisiaj z na necro tzn tam chyba 3 jest w tombie w ank tym w miescie nie wiem jak sie nazywa exp niezly itp ale jak chce zejsc na -3 to trace 1.5bp mana potionow aby wogole zaczac tam expic bo ancient scarab lich i necro do tego kilka dsow przy zejsciu ;/ i do wyczyszczenia zeszlo mi no tak jak mowilem 1.5 bp potionow
ale i tak waste nie mialem bo x2 bohy polecialy ale to raczej jedno razowe szczescie bo moze z 8 necro zabilem
i wlasnie jesli chodzi o tomby to ktory jest "przewidziany" na ten poziom to znaczy aby az tyle potionow mi nie szlo??
a i wlasnie Giant Spider island moglby to ktos wyjasnic bo nie bardzo sie orientuje ??
A i jeszcze probowalem troche na crystal spiderach nawet niezle tam jest ale zupelnie zero loota a z 2h siedzialem