Wizz, tak czytam i stwierdziłem, że jesteś bardziej popierdolony niż można przypuszczać. Przeczytałeś kiedyś posta zanim go napisałeś? To chyba masz z tym taki sam problem jak z lustrem (najpierw spójrz i powiedz obiektywnie jak wyglądasz, bo jeśli to zdjęcie co chyba Miku postnął było Twoje, to ja bym Ci kurwa paczki zapałek nie sprzedał, bo wyglądasz jak mongolskie dziecko trzymane przez ojca w piwnicy przez 15 lat czy tam podobno 18).
Najeżdżasz na czyjąś dziewczynę jak niedowartościowany wypizdek z domu. Zazdrościsz mu, że ma panne? Bo Ty co najwyżej możesz miłość swojego życia wyrwać na balu kończącym podstawówkę.
Śmiejesz się z Mority, chociaż musiałbyś mu zapłacić żeby móc mu umyć stopy. Stary, on osiągnął więcej w tej grze i w życiu niż Ty modlisz się codziennie podczas tibijskiego paciorka ( 10x Zdrowaś mario dropnij mi jutro 3 pay BOHów).
Wiesz czego się spodziewam? Aż pewnego dnia o godzinie 16:15, usiądę w fotelu, włączę Polsat a nastpępnie "Interwencję" i usłyszę, że pewien osiemnastolatek został shackowany, zanożował całą swoją rodzinę, napisał na lustrze "hacked by own tibia" i się powiesił. Bo Twoje podejście do Tibii właśnie tak wygląda, że jakbyś mogł to byś kurwa własnę matkę wyruchał w czoło za następne 100k na expienie.
A na koniec zobaczymy jak długo będziesz taki kozak, bo mogę dać sobie pałę uciąć, że Cię wyjebią na kolejną postać. Byłeś, jesteś i zawsze będziesz nikim, pajacem która za*******a 25/8 w rękach innych ludzi. Ostatnio miałem ciekawą rozmowę z twoim kolegą z guild. Spytałem się czy Ci ufa Xoo i jego paczka, usłyszałem, że nie i że jesteś tylko mięsem armatnim.
Over and out, teraz możesz jechać po moich rodzicach i po mnie, ale ja chcę Cię tylko wyciągnać z tej choroby zanim będzie za późno.