Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iks_De
@ huj wie ile UP
ale mnie kolegi pojechaliscie.
po pierwsze ja koledze Leweracja chcialem doradzic, a on do mnie z morda wyskoczyl ;/.
po drugie ty kolego Tariel pochwal sie na czym bijesz lvle a nie mnie od botow wyzywasz ;]
ku.... mac ja nie robiwe problemu napisalem ze przy przejsciach grafiki (jak wchodzi do jaksini) moze ubuntu zamulic i moze dednac -.- TYLKO tyle napisalem i nie chcialem tego typa obrazic ... tylko on do mnei z morda wyskoczyl ze ja iditoa jestem bo nic niby nie wiem.
Jarhan ma racje ja tylko mu powiedzialem a to zxe on to dziecko i nie umie powiedziec normalnei ze woli linuksa i zjezdza mnie ze ja jestem bachorem i ze mnie mnie roty dojada to ... tylko pozazdroscic Musku. jak ktos ma dobre intencje to teraz tak sie sprawy zalatwia bierzcie przyklad ze swego pr0 eful kolegi.
p0zdro Wemx. Wbijaj do mnie na nerane ;o
|
Boli Cie, ze ktos nie przyznal Ci racji co? Nie nazwalem Cie idiota i nie wyskoczylem z 'morda', sam sobie to uroiles, jak juz to troche zlosliwie Ci odpowiedzialem.
A wyraznie Ci powiedzialem ze nie zainstaluje innego systemu ze wzgledu na to, ze Ty gdzies tam miales problemy z grafika. To Twoj indywidualny problem, a nie fakt ze pod Linuksem to tak wyglada. Skoncz robic sajgon w temacie z laski swojej.