Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2008, 00:18   #132
Mazajka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Pulawy

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Voris
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 56+
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
Mazajka ma numer GG 8806209
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maelion Pokaż post
Ajj i z tej informacji wynika, ze niewiele sie zmieni, a juz myslalem ze kupie PACC a tu kicha... Questy i questy i co niby zmienia w tych questach, ludzie chca ODKRYWAC nowe tereny czy to tak trudno zrozumiec? Questy i nowy system... juz to widze ten nowy system. Mowili ze bedzie tak pieknie rok czy 2 lata temu z tymi hotkeyami a tu co? jajco, magowie tylko chodza i klikaja F8 i F9. Takie UPki najbardziej mnie denerwuja... zamiast zajac sie botterami to zajmuja sie akuratnie najmniej waznymi rzeczami... system rozmowy z NPC. Powinni dodawac, w kazdymUPie mase nowych terenow dla PACC, jeszcze wieksza ilosc czarow i potworow. Ludzie chca BALANSACJI, rozrywki, a nie ze idzie sobie 49EK i jak widzi 180 maga to ma pod reka marnego health potiona, i jak tu sie bronic?!?! Nie wiem co robia te CIPy, ale wydaje mi sie, ze w tym roku ne zarqaobia na mnie... a szkoda bo juz myslalem ze zakupie kolejnego pacca. Szkoda mi ich i graczy, ktorzy liczyli na nowe expowiska(wiekszocz zajete nawet dla pacc... dvorce etc.) i szlag mnie trafia jak widze 200MS scaigajacego 55EK 1 UE. Po prostu od zimowego UPka CIPy opier...ly sie.
P.S - mam w dup.e questy gdzie musze wydac 5k na podroze i dostane jakis medalik... zal quest to ma byc quest, ladna albo cenna nagroda, proste.
P.S - mam nadzieje, ze oslabia palkow bo to co sie tera dzieje to smiech an sali
przesada wole grac pallem najlepszy teraz co innego gdyby runy od lvl nie byly bym gral magiem
Voris 1-?
Kreal 1-51
Kivanoron Xendo 1-176
Wacc 1-40
Lola Druidka 1-48
Kiden 1-59
Wowe Xendo 1-47
Wower Xendo 1-99
Arbalestin 1-86

i teraz zaluje ze nie gralem 1 postacia caly czas 400 bylby jak nic

obliczenia by mPalar:
Byłoby wtedy 194 737 000 expa co daje 228 lev!
Na 400 lev potrzeba 1 050 779 800 expa tak więc dużo brakuje.
Mazajka jest offline