20-05-2008, 00:18
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Pulawy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 56+
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maelion
Ajj i z tej informacji wynika, ze niewiele sie zmieni, a juz myslalem ze kupie PACC a tu kicha... Questy i questy i co niby zmienia w tych questach, ludzie chca ODKRYWAC nowe tereny czy to tak trudno zrozumiec?  Questy i nowy system... juz to widze ten nowy system. Mowili ze bedzie tak pieknie rok czy 2 lata temu z tymi hotkeyami a tu co? jajco, magowie tylko chodza i klikaja F8 i F9. Takie UPki najbardziej mnie denerwuja... zamiast zajac sie botterami to zajmuja sie akuratnie najmniej waznymi rzeczami... system rozmowy z NPC. Powinni dodawac, w kazdymUPie mase nowych terenow dla PACC, jeszcze wieksza ilosc czarow i potworow. Ludzie chca BALANSACJI, rozrywki, a nie ze idzie sobie 49EK i jak widzi 180 maga to ma pod reka marnego health potiona, i jak tu sie bronic?!?! Nie wiem co robia te CIPy, ale wydaje mi sie, ze w tym roku ne zarqaobia na mnie... a szkoda bo juz myslalem ze zakupie kolejnego pacca. Szkoda mi ich i graczy, ktorzy liczyli na nowe expowiska(wiekszocz zajete nawet dla pacc... dvorce etc.) i szlag mnie trafia jak widze 200MS scaigajacego 55EK 1 UE. Po prostu od zimowego UPka CIPy opier...ly sie.
P.S - mam w dup.e questy gdzie musze wydac 5k na podroze i dostane jakis medalik... zal quest to ma byc quest, ladna albo cenna nagroda, proste.
P.S - mam nadzieje, ze oslabia palkow bo to co sie tera dzieje to smiech an sali
|
przesada wole grac pallem najlepszy teraz co innego gdyby runy od lvl nie byly bym gral magiem
Voris 1-?
Kreal 1-51
Kivanoron Xendo 1-176
Wacc 1-40
Lola Druidka 1-48
Kiden 1-59
Wowe Xendo 1-47
Wower Xendo 1-99
Arbalestin 1-86
i teraz zaluje ze nie gralem 1 postacia caly czas 400 bylby jak nic
obliczenia by mPalar:
Byłoby wtedy 194 737 000 expa co daje 228 lev!
Na 400 lev potrzeba 1 050 779 800 expa tak więc dużo brakuje.
|
|
|