Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sk1le
Filmik widzialem Del Chaosow bylo 5x wiecej... Checkmate zaledwie mialo 13-16 graczy...no tak Lidka...a Co mial Edkeys zrobic?? Nic nie mogl , jestem ciekaw co teraz pot powie...tak Edkeysa wychwala i ze w ogole nie padnie...a tu 2 deady...ciesze sie ze ucker i sana padli  , ja juz nie gram na dolera ale wiem co sie tam dzieje , i wierze ze kiedys powroci dawne SiS - pewnie nie kazdy wie o co chodzi
A co do Lowixa to czemu niby ma byc online?? ma zone i dziecko RL life jest dla nie go wazniejsze , to chyba jasne ^^ pzdr
Edit:
May 19 2008, 18:08:51 CEST Killed at Level 82 by Rayne Outlaw
and by Kirby Deathwind
-Bierkrigerne
|
No tak... Lecz ich najwiekszym bledem bylo to, iz sie rozdzielili. Przez to padli...
Pot juz nie gra... I juz tak Edkeysa nie wychwala ; ).
A SiS juz nie wroci.. Nawet jesli - to nie bedzie juz to samo. Wojne wygral Vense (czy jak mu tam), del chaos i pande sa w rozsypce. W sumie - mozna byloby sie tego spodziewac. Zaluje jedynie tego, ze zostalam w nia wplatana. Posiadanie znajomych po dwoch stronach nie nalezy do przyjemnosci.
Lowix... Nadal nie lubie tej jego "zonki". Jakos nie przypadla mi do gustu... Jej inteligentne wypowiedzi na forum, zachowanie w grze... Chyba wbila poziom tylko dzieki lowixowi ; ). Dziecko juz maja? Nie wiedzialam...
I Bierka mi zabijaja ; (. Chamy...
Ps. Jaki byl Twoj nick ; >?