Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kozasss
Siema mam pytanko kim zagrać na poczatku lipca zamierzam kupic pacca
nigdy nie gralem na powaznie postaciami magicznymi. I wlasnie tu sie pojawia moje pytanie kim zagrac? Przewaznie bede expil solo z lekka nuta ryzyka nie nawidze bic dragow!!!!!!! Korci mnie sork ale z drugiej strony drut ma lepsze rozgi
i nie wiem czy z woi mozna poszalec na PACCU? mozecie dacie z jakies rady? Zgory thx
|
Druid to żywioł natury i lodu. Bardzo dobry przeciwko ognistym potworom, orkom, cyklopom itp...
Z kolei Sorcerer to żywioł ognia i energii. Tomby czy dwarfy stoją przed nim otworem. Sorcerer expi m.in. na Dwarfach, Tombach, GS'ach, BB Isle, Crystal Spiderach, Warlockach, a później, chociaż gorzej niż druid, na smokach. Jego runy takie jak great fireball, SD (najsilniejsza runa) czy HMM są skupowane regularnie.
Druid: Orki, Cyklopy, Mintwalin z monkami i ogólnie minotaury, Dwarfy, Tomby (mniej efektywnie niż Sorc), GS'y, Vyverny, Goroma, Smoki(ulubione expowisko druida : ) ) itp. Z kolei jego runy lodowe są wręcz rozkradane (Demon hunty). Ponadto Druid może być siocherem, co jest bardzo przydatne na huntach.
Chcesz więcej - pytaj.