Czesc wszystkim. Dosłownie nie uwierzycie ale nie robiłem dzisiaj trapa xDD Pierw moze dlatego ze bylo troche ludzi a po ss chcialem pewnemu kolesiowi pokazac gdzie expic

<dobry uczyne> (wczoraj byl dzien dobrych uczynkow ale mnie wzielo na nie dzisiaj ;p A wiec jak juz go tam zaprowadzilem to postanowilem samemu pozwiedzac ;p
Ale pierw, zabilem sobie vampka na pohu

z nudow o tak o:
Byl tu ktos z Was kiedys ;>? Bo ja 1st raz tu jestem xDD. Malo dragow ale fajno ;p Pozniej zaduzo luda juz sie zebralo.
A tutaj ucieszony ;p bo nie wiedzialem jak dosc xDD ale wkoncu koles pewien (polak) pokazal jak dosc

tzn ktoredy sie kierowac. Pierw poszlem a inna odnoge i napotkalem gsa

Nie, nierobilem trapa x) zabilem. Ale wkoncu dotarlem do ziemi obiecanej

Ogolnie byl by zajefajny exp, ale zaduzo bydla. + 3 osoby an bocie :| ofc reportowalem ale

GM robi co do niego nalezy, czyli? Opiernicza sie.
Ciao. Idem sie dalej uczyc na ustny polski
Edit:
Nie wiem do czego pijesz Nosfe~ ale mam swoje rl zycie i jakos nie musze sie nikomu tlumaczyc. To ze Cie nie lubie to chyba wszyscy wiedza, ale nie prowokuje Cie do klutki wiec laskawie WY PIER DA LAJ

To ze masz downa to juz pech, ale po jasnego chuja zaczynasz pierdolic takie smuty? Zastanow Ty sie nad soba czlowieku. Tyle juz nie bede odpowiadac na Twoje zaŁowe teksty, to napisalem zeby Cie uswiadomic.