5 up:
Mam dysleksję ale zwykle korzystam z firefoxa który pokazuje błedy ale wtedy wysyłałem zdjęcia z kompa tata(tak ja teraz...) a on nie ma tej przegladarki więc przepraszam. I każdemu się zdarzy zrobić kiedyś bład ortograficzny nawet polonisce. Ja za wszystkie moje przepraszam. I wsumie ty się naucz interpunkcji.
Jakoś up:
Tak było ubite i to 2 razy ale sam też bym ubił spokojnie. Wtedy byłem i tak tylko na prube lecz powiem że loot raczej słaby jak dla mnie dlatego że mam za mało capa ale expa jest durzo. Jednym słowem przeciwność ef.
Jeszcze bardzeij up:
Ja akurat też z tym nie mam problemu z ludzmi dlatego że mam swoje rużne sposoby których nie powiem dlatego że ludzie mogli by zacząć je wykorzystywać i miał bym konkuręcie
Brawo dla karzdego kto dziś awansował.(oprucz noobów przez których nie mogłem skilować)
4 up:
Ty z tym keylogerem wszędzie dałeś scenke moim zdanie powinieneś mieć bana
up:
Ja też uwarzam że gsy nie są takie straszne jak kiedyś mi się wydawało.
Down:
No zdarza się ja np: dziś na orcach przez 30 minu mialem 400 gp loota...a po 5 minutach już capa nie miałem bo znalazłem 7 halabard i wywalałem na ziemie. Tak samo z gsami raz możesz miać dubla z gsa a raz przez(nawet) 5h nic
Ostatnio edytowany przez Galzan666 - 21-05-2008 o 23:02.
|