Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2008, 23:14   #70
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guzbi Pokaż post
Dobra dobra, i tak kupie ten pokrowiec i pasek. Ale wy mi tu nie gadajcie o pasku czy tam pokrowcu tylko jakis piecyk poradzcie, bo nie wiem czy tego bachstage'a brac czy coś.
W tym temacie jakbyś tak wypytał o trudniejsze rzeczy dotyczące gitar poprawnie odpowiedziałoby Ci tylko parę osób (Glamri, Hiey, Korek) więc naprawdę nie sugeruj się podpowiedziami innych jeśli chodzi o gitarę i piec. To TOBIE ma się podobać, to TOBIE ma dobrze leżeć w dłoniach i zadziwię Cię - to TOBIE ma się podobać DŹWIĘĘĘK. Więc tak jak napisał Marsseel - idź do sklepu muzycznego (a właściwie powinieneś kilka obejrzeć), pograj na tańszych piecykach, zobacz który Ci podchodzi. Lepiej mieć potem pretensje do samego siebie niż do ludzi z forum, że Ci źle doradzili. A akurat co do paska i pokrowca to tutaj opinia ludzi się przydaje, bo nie ma różnicy kto z niego korzysta. Ale akurat dla mnie są to na tyle banalne przedmioty, że brałbym pierwszy lepszy w miarę porzadnie wykonany. Pasek ma po prostu dobrze trzymać, a pokrowiec... ma być na tyle dobry, żeby się dało włożyć do niego gitarę i ją gdzieś przenieść więc nie ma powodób żeby się rozwodzić na temat w/w przedmiotów. Pozdro młody gitarzysto P
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem