Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2008, 23:34   #43
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Smutny Kris

@up
Etoric odpadl i Ty na jego miejsce przyszedles??? Za duzo juz w tym temacie postow napisales??? Moze i to nie moja sprawa, ale Twoje posty niezle w*****aja, bo to co czasami piszesz to jest jedna wielka kupa.

@Topic
Zeby nie bylo, ze nic nie napisalem na temat filmu. O Lordzie bylo wiele spraw jak bije rekord w straceniu expa.... jak pada na 300 lvlu i teraz to...
Jesli 2 sekundy jest jak przejdzie na ukos po paralizu to po co to zrobil? Przeciez jak rozjebali ten team z ktorym przyszedl to zamiast uciec cofnac to on jeszcze wszedl w te krzaki. Za nim rzucili paraliz mial jakies 6 sekund,bo dopiero potem go rzucili pierw jakies m walle poszly. Kolesiowi hotkeye sie pomylily tak racja to tylko czlowiek, ale ja on 335 lvl ma i gra ta postacia to juz palce same z przyzwyczajenia naciskaja hotkeye nie sadzicie. Kurde rozpisalem sie, a i tak nie wbije tego wam do tych pustych lepetyn (bez obrazy).

P.S. Ten u gory nie komentuj mojego posta, bo ja Twoje obserwuje juz dlugo i stad moja opinia, ze to jedna wielka kupa. Wiec nie odgrywaj sie w ogole nie pisz na temat tego posta tylko wez sobie moja krytyke do Serca. I nie probuj sie odgrywac tylko przyjmij to jak mezczyzna.