Temat: Inne Sonda!
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 01:30   #20
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerden Pokaż post
Nie oceniam innych. Po prostu jeśli mają jakieś problemy i nie mogą zaglądać na forum etc. (co moge wywnioskować z twojego postu) dlaczego są modkami? Dla picu? Może zróbmy nowy nabór na modów do tego działu? Jeśli nie mają czasu na zaglądanie tu etc. to na chuj wgl są modami? Nie lepiej ich zastąpić kimś, kto będzie miał na to czas?
Jak zapewne Ci wiadomo obecnie trwa strajk modków. Objawia się wlasnie tym, co obserwujesz - brakiem ich aktywnosci. Oczywiscie, jest pare osob, ktore nadal moderuje, lecz forum jest zbyt duze i powstaje zbyt wiele tematow, by mogli sobie dac rade.

Dlaczego nie ma wyborow? Nie wiem. Jesli administratorzy zechca to takie wybory sie odbeda. Byc moze trwaja wlasnie teraz. Ktoz to wie?

Wiec zamiast bezczynnie siedziec i marudzic zacznijmy im pomagac. Wystarczy, ze kazdy bedzie sie pilnowal, by nie spammowac. Jest dostepna opcja raportuj - dlaczego nie mielibysmy z niej korzystac? Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany. Nastepny post nic nie da...