Temat: Inne Sonda!
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 01:39   #21
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Jak zapewne Ci wiadomo obecnie trwa strajk modków. Objawia się wlasnie tym, co obserwujesz - brakiem ich aktywnosci. Oczywiscie, jest pare osob, ktore nadal moderuje, lecz forum jest zbyt duze i powstaje zbyt wiele tematow, by mogli sobie dac rade.

Dlaczego nie ma wyborow? Nie wiem. Jesli administratorzy zechca to takie wybory sie odbeda. Byc moze trwaja wlasnie teraz. Ktoz to wie?

Wiec zamiast bezczynnie siedziec i marudzic zacznijmy im pomagac. Wystarczy, ze kazdy bedzie sie pilnowal, by nie spammowac. Jest dostepna opcja raportuj - dlaczego nie mielibysmy z niej korzystac? Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany. Nastepny post nic nie da...
O strajku nic mi nie wiadomo. Czemu niby strajkuja? Chcą podwyżek jak nauczyciele czy co ? Dobra, raportowanie, ale ile można raportować? Raportuje pare osób dziennie a tematy stoją po tydzień. I niby co, mamy im pomagać po przez raportowanie? Nie wiem do czego to zmierza. Dobra, to powiedz to nastoletnik "hakerom" - żeby się pilnowali i nie spamowali forum tematami z badziewnymi keyami Aha, "Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany." Czyli żeby temat został skasowany w ciągu miesiąca potrzba jakiś 100 000 000 raportow? Czy jak?
Xerden jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.