Temat: Inne Sonda!
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 01:44   #22
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerden Pokaż post
O strajku nic mi nie wiadomo. Czemu niby strajkuja? Chcą podwyżek jak nauczyciele czy co ? Dobra, raportowanie, ale ile można raportować? Raportuje pare osób dziennie a tematy stoją po tydzień. I niby co, mamy im pomagać po przez raportowanie? Nie wiem do czego to zmierza. Dobra, to powiedz to nastoletnik "hakerom" - żeby się pilnowali i nie spamowali forum tematami z badziewnymi keyami Aha, "Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany." Czyli żeby temat został skasowany w ciągu miesiąca potrzba jakiś 100 000 000 raportow? Czy jak?
Duzo o strajku nie wiem... Jedyne co, to moge sie domyslac, lecz na razie wole tego nie pisac.

Raporty... Jak Ci zapewne wiadomo administratorzy/moderatorzy widza dzial "reported posts". Im wiecej raportow tym wyzej znajduje sie dany post na liscie. W ten sposob zapewne szybciej zostanie usuniety.

Co do spamu... Ostatnio widze, iz kazdy chce dodac wlasnie "3 grosze" w kazdym temacie. Co z tego, ze odpowiedz juz padla lub wypowiedz ogranicza sie do "wyjdz"...