Temat: New movie...
Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2004, 11:45   #16
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztłat
Nie ma wersji 7.30 dopiero kiedys moze bedzie. Chodzi ci chyba o wersje 7.3 to rozumiem. A co do tego ktory napisal ze taki kiperr nie bedzie tu whcodzil i dawal swoich nowych filmikow. Czemu? To jakis kurde krolewicz ze nie da tu filmu? To tak samo czlowiek jak i my wszyscy.
A co ja cholera będę robił jak będę chciał zobaczyć czy wyszedł nowy film Kiperra?(przykład) Będę właził do takich tematów (jeżeli ten zostanie zaakceptowany to powstanie 34123123 takich) i szukał pośród sterty bzdór linków? Nie no nieźle... Gratuluję pomysłu na założenie tematu, a zauważ, że już na początku tematu napisałeś prośbę i nic narazie z linków nie ma, i bardzo dobrze...*

PS. To wyglądało jakbyś napisał "Kiperr to taki jak każdy z nas i Kiperr nie może założyć nowego tematu tylko zamieścić tutaj bo ja tak chcę, a my będziemy mieli trudności ze znalezieniem linku, a twórca filmiku z odnalezieniem komentów", możliwe, ze błędne odniosłem wrażenie, no, ale cóz..

PS.2 A według ciebie jakby się komentowało filmiki? : P

PS.3 Sam jeszcze nie wiem czemu ten topic jeszcze trwa...

--------------
* - Pisałem to już we wcześniejszym poście...

EDIT:
@ Gumez
Noi to tak smao jak 7.3000 : )

@Tibia 7.3
Macie w dziale download na stronce linki do starszych wersji, wystarczy poszukać..

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 24-12-2004 o 11:47.
Vegefa Ziom jest offline