Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 16:29   #7541
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Larryxxxxx Pokaż post
I tu sie różnimy koleś bo widać że jesteś za manu i huj i ja mogę do ciebie gadać godzinami ale z takimi jak ty po prostu nie będę polenizował bo masz płytko pod kopułą i kiepsko z twoim obiektywizmem jeśli nie widziałeś tego co było widać gołym okiem, manu atakował przez 30 min, mieli 3 porządne szanse wykorzystali jedną, czelsi atakowała 60 minut + całą dogrywkę praktycznie, nawet bez drogby znowu zagrozili pod koniec van der sarowi, strzelili także jedną, manu w przeciągu meczu miało 10-15 strzałów? czelsi 20-30 no i te słupki i poprzeczki to o czymś świadczy, manu zagrało na pól godziny a reszta meczu grali jak cioty i powinni przegrać takim wynikiem że twoja skromna bańka nie była by wstanie pojąć tego,

to teraz czekam na twoją inteligentną ripostę bo jeśli taka nie będzie to nie musisz się wysilać
"W przerwie zanotowałem oczywiście, że futbol jest okrutny: mając taką przewagę w posiadaniu piłki, w celności podań, w sytuacjach podbramkowych (gdyby Czech nie obronił strzałów Teveza i Carricka w 34. minucie, gdyby Tevez nie minął się z piłką w 40. minucie…), Manchester mógł spokojnie prowadzić trzema bramkami..."
To fragment artykułu z onetu.

Moim zdaniem, mecz był bardzo wyrównany, ale szczęście sprzyja lepszym i Manchester grał, według mnie lepszą i ładniejszą piłke. Na pewno grali lepiej w pierwszej połowie i w dogrywce.

@edit ||
Polać Masterowi \ /

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain

Ostatnio edytowany przez Diablord - 22-05-2008 o 16:39.
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.