Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 18:14   #364
Redrio
Użytkownik Forum

Redrio's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2008
Lokacja: M-ce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Dymcu
Profesja: Paladin
Gildia: Invision
Świat: Candia
Poziom: 50
Skille: 81/69
Poziom mag.: 14
Domyślny

@Marian Biker
Nie dość, że piszesz "w ogule" to jeszcze krytykujesz innych i myślisz, że jesteś fajny.
Po 2 newbie, masz jakiś kurw# dowód, że ktoś używa tutaj bota na pallq? Może sam używasz? Żenujące...
Po 3, jeżeli chcesz popatrzeć na h-lvle załóż temat "H-Lvls Thread and Childrens of Allegro!!" . Takich jak Ty powinno się banować za samo założenie konta na forum i za brak kultury osobistej i bezpodstawne oskarżenia [bot].
Po 4, KAŻDY ma prawo wklejać ssy bo nie pisze nigdzie "+60 lvls only". Jak nie posiadasz umiejętności wynoszenia wniosków to po prostu nie korzystaj z internetu.
Po 5, Żaden normalny pall [wg. Twojej idei] nie ma 20 mlvla na 60 lvlu chyba, że ma bota - Mniemam, że dobrze znasz te klimaty.
Dziękuje za wysłuchanie, Your Dymcu.

Cytuj:
@Marian Biker
nie podobaja Ci sie to sie nie patrz.
W tym temacie paladyni wklejaja swoje ssy wiec nie ma znaczenia czy 150 czy 8 lvl... Jak jaraja Ciebie h lvle to idz do nich i badz fajny i ciesz sie razem z nimi pixelkami ktorych maja wiecej
- Farla, dawno nie widziałem tak mądrej wypowiedzi, oczywiście w dobrym znaczeniu tego słowa.

@Down
Uważasz nas za kmioty? Jesteś DZIECKIEM które myśli, że jak ma większy lvl to jest fajniejsze. MASZ KOMPLEKS NAPOLEONA. DZIECIAKU ZROZUM, ŻE TIBIA TO NIE ŻYCIE I NIE GRAMY 24/7/365 jak Ty żeby mieć ten haj lewel!!1!11!....
Dla mnie to ty jesteś co najmniej żałosny. Mocny w gębie na necie i w grze to każdy potrafi być.
Zapamiętaj, że kmiotem jesteś Ty skoro wyzywasz innych. Idź do szkoły a nie graj w Tibie ona cie nie wyżywi.

- Powiedz tera "Twoja sstarraaa!11" to spadne z krzesła bo to więcej niż pewne, że osoba z tak małą inteligencją jak ty takie coś powie ;]
Btw, nie chce sie z toba kłócić bo jak dla mnie to ty jesteś bezmózgowcem - hail.

@Do wszystkich innych:
,,(...) osoba, która uważa, że low lvl jest gorszy pod każdym względem od h-lvla jest debilem. H-lvl, który szpani, że jest pro i powah do low lvli jest żałosny..."

Ostatnio edytowany przez Redrio - 22-05-2008 o 18:59.
Redrio jest offline   Odpowiedz z Cytatem