1. 3 postaci, wszystkie na Danubii. Pierwsza postać powstała 3 czerwca 2003. Od tamtej pory dorobiłem się tego, co widać w opisie.
2. Na forum jestem coś od września 2003, 127 postów w tym momencie, nie piszę byle czego i na byle jakie tematy. Zawsze staram się pisać tylko wtedy, jeśli wiem, że mój post może pomóc innym lepiej zrozumieć Tibię, ewentualnie pozwoli mi dowiedzieć się czegoś nowego. Średnio przebywam dziennie 2-3 godziny. Raz więcej raz mniej, ale ogólnie tak to wygląda mniej więcej. Nie zawsze piszę, ale czytam wszystkie nowe tematy i staram się ze wszystkim być na bieżąco.
3. Chcę zostać modem, aby pomóc spróbować się w tej dziedzinie (w liceum pomagałem koledze w zakładaniu szkolnego forum, ale nie miałem okazji dłużej przy tym posiedzieć, bo klasa maturalna -> mało czasu), a także spróbować lepiej oczyszczać forum przede wszystkim z postów, które są, jak już wcześniej ktoś stwierdził, totalnym bełkotem; wszelkie możliwe błędy ortograficzne, składniowe i inne. Poza tym chciałbym zaprowadzić większy porządek, jeśli chodzi o graczy, którzy nabijają posty, używają wulgaryzmów i obrażają innych użytkowników.
4. Tak, jestem w stanie podjąć się tej pracy.
5. Co zrobiłbym, to już głównie napisałem w punkcie 3. A coś o mnie... zobaczcie sobie na stronkę
Strona, która powiedzmy, nie jest porywająca, "ale kiedyś się wezmę..." i ją zrobię

. Jestem studentem AGH na Wydziale Elektroniki, Informatyki, Automatyki i Elektrotechniki. Interesuję się komputerami, elektroniką i wszystkimi pokrewnymi sprawami. Nie będę się jakoś specjanie rozpisywał, a mógłbym dużo o sobie napisać
EDIT: Aha! I gram na gitarze