Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 21:06   #38
TaTaskers
Użytkownik Forum

TaTaskers's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...

Domyślny

@Up
Niestety, up2 ma racje... 70% Rookstayerow to bootery, 25% to ludzie co chca miec wszystko najlepsze, a pozostałe 5% to ludzie tacy jak ja co maja 30 lvl, lecz nie maja zadnej kolekcji, ani zadnej kaski, PONIEWAŻ WSZYSTKO DALI NEWBIE I NOOBOM, BO PRZECIEŻ TO JEST ZADANIE ROOKSTAYERÓW! Więc ja też uważam, że zbociałe dzieciaczki powinni wwalic na maina lub w razie sprzeciwu usunąc postać...

Dowód?
W 1 DZIEŃ ZNALAZŁEM 10 BOTERÓW NA ROOKU, PO PRZECIĘTNIE 15 LVL (3X 30) I 10 ROOKSTAYEROW, KTÓRYCH JAK ZAPYTAŁEM SIĘ DEPOCHAREM CZY COŚ DADZĄ TO ODPOWIADALI ,,DON'T MAKE ME LAUGHT" ...

I właśnie przez takich ludzi poziom rookgardu jest taki niski, a później ludzie wychodzący na main tylko kradną itp. ROOKSTAYERZY POWINNI DAWAĆ PRZYKŁAD, A NIE KRAŚĆ, ZABIERAĆ, PRZEKLINAĆ, BOTOWAĆ, ZABIJAĆ INNYM POTWORKI, PLUĆ NIEDOŚWIADCZONYM UŻYTKOWNIKOM W TWARZ!

Dlatego dokładam całych starań, żeby albo usunąć rookstayerów z rooka, albo ustabilizować ich poziom rozgarnięcia, albo chociażby próbować podnieść ogólne mniemanie o rookstayerach (przecież przez takich ludzi właśnie Rookstayerzy są znienawidzeni przez Cipsoft i innych graczy).

Sądzę, że prawdziwi rookstayerzy się ze mną zgodzą lub mi pomogą odmienić sytuacje, nienormalni zaczną przeklinać, a normalni chociaż spróbują poprawić siebie i innych.

Jeśli 40% rookstayerów zaczeła by pomagać ludziom, rook stałby się normalną wyspą, gdziebyśmy się uczyli, a nie chcieli na botach jak najszybciej z niego wyjść...

Co wy na to?

Sory, że takiego offtopa walnelem ale aż emocje się we mnie zagowowały i musiałem to wypuścić.

@Down
Dzięki za poparcie... Lecz to jest własnie pomoc, tez tak robie, wczoraj oddałem noobowi swoje eq XD został mi tylko bag, łuk, 500 strzał, jajko i 500 gp

Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 22-05-2008 o 23:48.
TaTaskers jest offline   Odpowiedz z Cytatem