Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2008, 22:30   #3894
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

ja tam was dzieci nie rozumiem , szczególnie magica. Chelsea od niedawna zaczęła się liczyć dzięki pieniądzom bogatego ruska. Wybacz, ale ja nienawidzę gdy z przeciętnego klubu robi się coś za pomocą pieniędzy. Pozatym to chyba oczywiste, że jeśli jestem neutralnym kibicem to jestem za tymi , którzy mają historię i tradycję a nie za zachcianką miliardera. Gdyby Tottenham zgodził się na to , by Abramowicz był właścicielem kogutów to doprawdy nie wiem komu by dziś kibicowali niektórzy "zagorzali"kibice czelsi.
W sumie to neutralnym obserwatorem nie byłem bo w sumie z ligi angielskiej lubię najbardziej mu,arsenal,newcastle. Ale uwaga Arsenal wg. mnie zeszmacił się, bo zamiast kupować graczy klasowych pojechali na wycieczkę do Afryki kupili talenty rodem z fma i myślą , że to coś da. Tak przez jakiś czas cos z tego może wyniknąć ale na dłuższą metę? Ja do dziś nie widzę następcy Bergkampa jednego z najlepszych napastników.
ps. zakupy w afryce to ironia- chodzi mi oczywiście o kupowanie diamentów nieoszlifowanych z obojętnie jakiego miejsca na ziemi.
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem