Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 03:22   #125
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro Pokaż post
Po prostu Cipsoft robi wszystko aby powstrzymac rzesze np-life'row ktorzy calkowicie poswiecaja sie grze. Na pewno wydaje sie im to dziwne, mimo tego ze zrobili tak ze 200 ek nie rozni sie niczym od 300 to oni nadal expia ;]
Podobnie zreszta z innymi profesjami. Roznica jest tylko w HP ale akurat w trapie taki 300 knight po prostu wytrzyma o 6 sekund dluzej ;]

Nie mogę się zgodzić. Czy nie lepszym sposobem na powstrzymanie no-liferów jest dawanie im coraz większej mocy? Wtedy szybciej nabijali by lvle i mogli by wcześniej wyłączyć tibie xD Albo wprowadzić ograniczenie do 1-2 lvle dziennie możliwe do "wbicia" przy dmg zależnym od lvla.

W przypadku trapa widziałem sytuacje gdy 250~ ek był trapnięty i dał exita, a mimo gradu ataków jego kumple sioherzy utrzymali do tak długo żeby zdążyło go kicknąć z gry. Gdyby przybyli po niewczasie było by po nim, a taki 350 by jeszcze trochę dłużej się utrzymał.

Ta sama sytuacja przy dmg zależnym od lvla? "Exori gran" i droga wolna...

Z tym, że teraz kolejne pytanie do cipsoftu. Co może poradzić trapnięty hlvl który by lekko pokonał przeciwników, gdy blokuje go 15 osob bez skuli a z dista nawalają go bezpieczny pk? Pamiętajmy, że po 3 osobach będzie skull a potem... więc drogi sobie nie wytrzaska.

Dlaczego by nie dać w tibii wbudowanej możliwości nagrywania filmików? Tibia.cam nie jest oficjalną częścią gry, nie można być pewnym co do bezpieczeństwa korzystania z tego, a cipsoft by takiego czegoś nie uznał i nawet by nie zwrócił uwagi. W przypadku wbudowania takiej możliwości, ludzie w podobnych sytuacjach mogli by wnosić odwołania z przedstawionymi sytuacjami które są idiotyczne i bez innego wyjścia.

A to, że 300lvle expią też mi się wydaje dziwne. Ja na 200~ bym sobie skilował żeby większe hity zadawać i chodził bym tylko okazyjnie na hunty z kumplami Bo w końcu na czym mogła by mi podskoczyć adrenalina?

[youtube]Mój kanał yt:

Xerionis_Family jest offline   Odpowiedz z Cytatem