Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 11:43   #3901
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Witam po mojej krótkiej przerwie... problemy czysto techniczne :-)

Po przczytaniu pierwszych postów o kasie CFC, o sezonowcach,miałem nadzieje wywalić z siebie złość co do tych jakże bezsensownych i irytujących postów, ale kolejne wypowiedzi zrobiły to za mnie,czyt. wszystko co do powiedzenia w tym temacie zostało powiedziane, i zgadzam się z większością. I tak krótko od siebie dodam,dla tych niedoinformowanych człeków, że CFC przed Romkiem nie bylo jakimś outsiderem,czy innym klubek walczącym o utrzymanie. CFC ma ciekawą historię, lecz bez pucharów. Może pech,czasami we wcześniejszych latach brak jakotakiej kasy.. ale chodzi mi o lata bliższe przed Romkiem, kiedy trenerem przed Mou był Rainieri. top6 w tabeli było praktycznie ciągle, CFC liczyli się w walce o mistrzostwo i często skutecznie walczyło z klubami pkroju LFC ManU czy Arsenalu, i to nei jest tak ,że przyszedł Romek,dał kase,cały skład wyleciał,wszedł nowy,i z klubu który sobie walczył między miejscami 10-15 w tabeli stał się mistrzem Angli. Nie.

@Edit: Co do finału. Chelsea bez szczęścia, oczywiście szkoda Terrego, tych niewykorzystanych sytuacji.. w trakcie 90 minut CFC byli bliżej 2 gola,niż MU, choć i MU miało of korz duużo okazji. KArna wygrały Diabły, ale ... hmm.. nie powiem ,żeby wygrali lepsi(leps jak na ten sezon,a nie całość istnienia klubu), chociaż puchary tego sezonu przemawiająza MU.

Legenda Ducha Prypeci

Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 23-05-2008 o 11:46.
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.