Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 12:24   #3904
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Tak, jeśli o dorobek chodzi to i tak na to samo wychodzi- MU jest lepsze. I w całej histori i w tym sezonie. ale mi też chodzi o gre,poza dorobkiem,myśle ,że CFC w tym sezonie wcale nie było gorsze, mieli poprostu bardz odużo pecha. No ale fakt jest faktem i sukcesy w tym sezonie są za MU.

A co do Granta. Mnie też przekonał. Co do jego odejścia, nie mam zdania. Ale gdyby odszedł... kto by go mógł zastąpić?

Transfery:

"Dyrektor wykonawczy Chelsea Peter Kenyon zapowiedział, że The Blues będą liderem letniego okna transferowego."
""Pozyskamy kilku zawodników. Będziemy patrzeć na jakość nie ilość więc na pewno muszę powiedzieć, że nie będą tani. Patrzymy na zawodników, którzy już są gwiazdami lub mają potencjał aby nimi zostać ""
"Finał Ligi Mistrzów mógł być dla wielu zawodników Chelsea ostatnim w niebieskiej koszulce."
""Jesteśmy dość pewni, że gracze, których chcemy zatrzymać, zostaną. Musimy zrobić kolejny krok aby wygrać Ligę Mistrzów, wrócimy lepsi w następnym sezonie ""

Źródło Chelsea.pl. Są to fragmenty wypowiedzi Petera Kenyona.

Ja osoboście chciałbym w napadzie Davida Ville / Torresa

PS. Właśnie doczytałem wzmiankę ,że Ballotellim interesujesię Chelsea. Ballotelli to młoda gwiazda Interu i przyszłość Włoch. Napastnik.

EDIT:

1 zdjęcie za 1000 słów...

Legenda Ducha Prypeci

Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 23-05-2008 o 12:44.
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem