Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 13:31   #7578
Master of Puppets
Użytkownik Forum

Master of Puppets's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
Domyślny

Ja też uważam, że już sporo na ten temat dyskutowaliśmy. Ale chce stanąć w obronie kibiców Manchesteru jeżdżonych przez Larryxa, który sugeruje się 'ekspertami'. Sądzisz, że żade ekspert nie wypowiedział suię, że MANU było lepsze? Jak tak to sie mylisz. Ale mniejsza o to. Lepsze wrażenie mogła zrobić Chelsea, bo druga połowa należała do nich, ale pierwszą grali słabo. Dogrywka- bardzo wyrównana, do tego byłem dość pijany i odczuwałem to jako równą grę (więcej gry Manchester, ale Chelsea więcej atakowała).
Karnych nie komentuję, bo to była wojna w głowach piłkarzy.
Nie powiedziałem i nie powiem, że któraś z drużyn była lepsza, bo obie zagrały kapitalne spotkanie, walka była napewno na równym poziomie (nawet jak jedna z drużyn w czymś była lepsza, w czymś gorsza). Jest mi szkoda Chelsea pod jednym względem. Za 10 lat nikt nie będzie pamietal, że zagrali świetne spotkanie, tylko 'ah, Chelsea dostała z Manchesterem'- nie mówie tu o fanach, którzy pamiętać bedą zawsze, ale o tworzącą sie historię. Ale co zrobić, takie życie!
Pozdrawiam fanów Chelsea, Manchesteru i innych angielskich klubów (innych nie ), a Ty Larryx, nie musisz sie aż tak oburzać jak ktoś chce dyskutować.
Joł!

@up, myśle ze Sowx : )
Master of Puppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem