Wersja light(dla znajomych)
Łańcuszek dla znajomych Magdy i Gołdzi : Ustawcie sobie status :" MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE ... MOJE ŻYCIE STRACIŁO SENS..

" jezeli tego nie zrobicie bedziecie mieli na maxa z***anego sylwka a juz nie wspomne ze mikolaj was dopadnie gdzies w krzakach...

jezeli natomiast ustawicie sobie taki statuS to dpotka was ogrome szczescie w postaci usmiechow MAGDY& GOŁDZI & COMPANY

WESOŁYCH ŚWIĄT I NIE ZAPOMNIJCIE O STATUSIE !! "PS();
Wersja full(dla nieznajmomych)
To jest idjotyczny Łanicószek dla znajomyh i njeznajomyh Magdy (rzęsy) i Gołdzi: Jerzeli maż w dópje łańcószki to tym bardziej pżesyłai go dalei Bydź morze popsójeż następnej osobie chómor na śwjenta

Dołączcie do TYSJENCY takih optymistuw jak my i podobnie jak oni óstawcje sobie statós: "MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE ... MOJE ŻYCIE STRACIŁO SENS..

" jerzeli tego nie zrobicie bedzjecie mjeli na maxa z***ane świenta TO NAPRAWDĘ DZIAŁA; Romek nie pżesłał dalej tego łańcóżka i nie óstawił sobje opisó; zanim pojawiła się na niebie pierwsza gwiazdka zhajcała mó się hoinka a Gutka starą popieściły stadionowe lampeczki, Marcela ruwnierz tego nie zrobiła i wszystkie jej domowe zwieżaki dostały sraczki a nie wspominamy o tym, jak Mietka dopadł mikolaj w kżakah... jerzeli natomiast óstawisz sobie taki statós i prześleż to guwno dalej; spotka Cię ogrome szczescie w postaci ósmiehuw MAGDY& GOŁDZI & COMPANY

Hojinka spali się tylko częściowo, zwieżaki dostaną sraczki ale w Wielkanoc, Róskich na stadijonie o*******i słórzba celna a Mikołaje w następne święta będą badani pod względem pedalskich odróhuw Stwożyliśmy ten łańcószek od tak sobie w kilka minet więc morze zawierać drobne <blee>ndy ale i tak nie mósi Ci sję podobać WESOŁYCH ŚWIĄT I NIE ZAPOMNIJCIE O STATUSIE !!
I jak tu nie kochać ludzi

P.S
Zostawiłem pisownię orginalną.
Edit:Co do tych dzwi obrotowych.
"Wszystko jest możliwe, tylko trzasnąć dzwiami obrotowym się nie da."
To jest orginalna wersja przysłowia.
Chodzi tu o to, że zwykłym dzwiamy da się trzasnąć o futrynę, a obrotowymi nie.
Dzwiami obrotowymi można kogoś udeżyć/przywalić/powalić/uszkoadzić/zabić itd, ale nie można kogoś "trzasnąć". Trzaska się w futrynę(jeżeli chodzi o dzwi). Można kogoś trzasnąć pięścią/deską/krzesłem/... ale wtedy to już inna historia.