Nie wiesz zupelnie o mnie nic.
A tak, zale sie na forum, dlaczego? Dlatego, ze jak juz mowilem wczesniej, ze ludzie, ktorzy mowia ze chca przejac saphire i zmienic ja, a tak naprawde zachowauja sie jak dzieci sa warci skomentowania na forum.
I teraz odnosnie tego noobchara na mostku.. po peirwsze nie napisal mi kto expi dokaldnie ( jedynie ze "ekipa" jak zapytalem jaka to poweidzla cos w stylu "wazna") btw trit mowisz ze nie powinno obchodzic mnie kto tam expi.. lol? a jakim kurwa cudem mam zapytac jak dlugo komus tam zejdzie...? Po drugie odnosnie noobchara... nie wiem co za koles na nim siedzial(watpie zebys to byl ty panie predrox) ale bylo zupelnie inaczej niz teraz tu wypisujesz... bo po tym jak mnie wyzywal odszedlem na koniec mostku, bo przypuszczalem, ze zaraz ktos moze wpasc, a chcialem reportnac noobka w odwecie za obrazanie, wiec odszedlem zeby w razie czego uniknac trapa... za chwile patrze nabil skula i mowi "sorry" i po jakims czasie odchodzi z mostku i mowi "okej mozesz expic" (lol? mysle sobie co to za gowniarz, ze sadzi ze na takie "sztuczki" dam sie nabrac) no ofc za chwile wpada kolega drahas... a jak juz doszedlem do depo zaczal mowic do mnie cos w stylu "lamusie nie pograsz juz tu".
Wiec nie wiem w ogole dlaczego sie wypowiadasz na temat, o ktorym nie masz pojecia... chyba ze byles na tym noobcharze sam i gadales ze mna a teraz nie powiem ze"klamiesz" ale zmieniasz fakty...
I co do tego zalenia... nie robie tego nigdy, ale kiedy ludzie ktorym cchesz pomoc zachowuja sie beznadziejnie to az mnie bierze *****ca i musze was skomentowac tu, zebyscie (mam nadzieje) zrozumieli starszych graczy z saphiry, ktorzy wbrew temu jak wspominasz nie boja sie wyjsc z pz na wiecej niz 1h tylko bija sie mimo, ze nie maja zbytniej sily.
I uwierz mi, ze nie jestem tylko "forum fajterem" wiele osob moze to potwierdzic ; i jesli byscie mnie chiceli zabic ( w co nie watpie po tej wymianie zdan) to moge ci przysiadz, ze ja tez bede staral sie zabic jak najwiecej waszych czlonkow. Moze tylko bede sie staral, ale napewno nie odpuszcze. Do czego zmierzam... duzo ludzi tu pisze, bardzo czesto sa klotnie, ale chocbys nie wiem kim byl, zawsze bede bronil swoich racji, ziomkow itp itd.
btw mam wrazenie ze to ty drahas
|