23-05-2008, 16:17
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas
siemka jestem pl gram w tibie dluuuuugi czas i wogle to lubie takie gry i turnamenty zawsze sobie chodze i szukam rpg w ksiazkach z tibi i nawet uniwersytetowego pana pytalme o ksiazki becholdera z cyframi bo ich ni w zomb nie qmam. a tak na marginesie to wogle wciongneło mnie w wielkom wor i do tego musialem ze szwe byc w drurzynie a ja nie znam angielskiego ale naszczescie muj kolega ma slownik i zawsze mi pomaga ale wrocmy do tematu- no i zawsze jak to w wor=sie pada nie no i zawsze jak padne to pisze szybko o tymna forum zeby te gupki z 2 teamu nie cwaniakowaly a potem smieje sie z deduwy pól nocy bo smieszne niee   no a potem loguje tagzwanego nobchara lew 30 (prawie 31) i ide z moimi ziomami na pekuwe zabijemy to tego to tamtego malowniczo dedujonc samemu na koncu ale co tam wtedy fast odpalam tibia pl pisze ze byla boruta i wogle wszyscy ded i superfajowo, potem loguje na moje 2 inne konta na forum pisze gupim glombom ze są gupi i ze nie mają rel lajfa i wogle nie umiom grac i rze jestem supersilny na real i ich zbije na kwaśne jabko, oni mi piszom to samo to jak to bywa dochodzi to tzw. sprzeczek i piszemy o tym 16 stron, ostatnio nawet odkrylem ze tiibacom tez ma forum i tam durzo ludzi pisze madre rzeczy w angielskim to czesto wkleje jakies mega kozacko brzmionce zdanko zeby wiedzieli rze ze mnom sie nie zadziera hehe potem napisze 17 raz ten sam zart, wiem ze nudny i glupi ale innych nie znam a jakos trzeba dosrac tym nobom z forum, no i potem znuw sie loguje na mojom potenge irydiowom, place najpierw za hunta, nie jest zle bo wkoncu przedtem placilem tylko 3 razy za inne wory i wogle zabijali mnie za fre ale teraz obiecali ze juz nie wiec "lajt" no i tak to jest ostatnio wogle przysral sie jakis do mnie hajlew (wysoki) i kazal oddac ekwipunek no i co ja biedny mialem zrobic jak on mi zablokowal wyjscie- trudno sie mowi oddalem, on mnie bil ale przestal, i tak za miesiac uzbieram znuw kase na nowe bohy szybkosci i bedzie git hehe zebym tylko nie musial przeprwoadzki na inne world jak all moi kumple i bro bo nie chce mi sie znowu manual zulwikuw i rotwormow przez 90 lew no to hejka pozdrawiam al friends i rzycze zdruwka 
|
Doprawdy powalająca historia psze Pana. 
22:06 Anras Lavon [15]: WAZNE !!!@KUPIE BLUE ROBE @#NA RATY# &&&  PIERWSZA RATA ##3,6 K i 100 spearów + 13 manasów##MSG ME!!!
|
|
|