Tragedia- pochodnia na 3 obrazku. Outfity bardzo ładne zwłaszcza fajnie wykorzystane monkowe dla banitów, ale nie ich przód jest on stary i ten łeb jest płaski. Podoba mi się mowa ^^ i ładne dialogi. Fabuła nie jest jakaś piękna, ale wciągająca. Te lecące bełty, hmm... wyglądają jakby było ich 15 czy coś. Nie podobają mi się patyczki od pochodni. No i znowu na przed przed ostatnim zdjęciu efekt tory bełta jest głupi, powinien być ciągły bardziej. Na 2 od końca Guruhanu czy jakoś tak[co to znaczy?] ma przyciętą kitkę. I co to jest to coś przy głowie tej babki naramiennik czy coś nie pasuje do reszty ciała. Jeszcze u Poandra i jego kumpli cięciwa przechodzi obok ramienia a nie pod nim. Podobają mi sie za to różnorodne ruchy rąk. Efekty ładne.
8/10
Trochę błędów jest, ale to takich znikomych ;p chciałeś to się czepiałem.
@edit
Zapomniałem dodać że otoczenia są rozmaite i piękne. Łuk leżący na ziemi mi się nie podoba i cięciwa 1
pixelowa też.
Obrazki ładują się szybko.
@down
Hmm? Zniechęcił czym? to są błędy, które można puścić płazem, niektórzy lubią krytykę. Poza tym jest ona po to by człowiek nie popełnił 2 raz tego samego błędu, specjalnie się wszystkiego czepiałem
Cytuj:
|
Zezwalam czepiać się o wszystko
|
Czy to ci coś mówi? Fake mi się bardzoo podoba więc o co ci chodzi.