Temat: Teaser
Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 18:15   #21
Fisher
Użytkownik Forum

Fisher's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sixth Sence
Świat: Isara
Poziom: 80~
Skille: 80~
Poziom mag.: 6
Fisher ma numer GG 9281601
Domyślny

Rozmowy na plus bo dlaczego ma być minus za coś co tylko usprawni komunikację z NPC'ami. Tylko szkoda tych noobków co nie będą miały co z sobą zrobić jak nie będą mogły już przeszkadzać
Jak już ktoś tutaj wspomniał na pewno będzie to przydatne przy takim POI queście gdzie potrafi iść kilkadziesiąt osób.
Cytuj:
Kompletna cisza może być jednak dość nudna, dlatego wiadomości pisane na swoim kanale z NPC będą widoczne również na kanale Default, co umożliwia nam odczytanie, kto w tym momencie rozmawia z danym 'non-player citizen'
Tylko interesuje mnie jak to będzie wyglądać na deafult channel jak 50 osób zacznie pisać to jednego NPC w tym samym momencie
No cóż technicznie idziemy do przodu, ale nie pogodzę się z faktem, że nie planują dodać żadnych nowych terenów, bo to jedyne co ciągnie do nowych updatów - zwiedzanie nowych, tajemniczych miejsc.
Cytuj:
To tylko jedno z rozwiązań, które polepszy interakcje z NPC.
Mam dziwne przeczucie, że będzie coś stylu komunikowania na odległość poprzez priv channel, ale to tylko moje nic nieznaczące zdanie hah xD
Cytuj:
Wybiorę jakiegoś NPC ze strefy PACC ?
Zauważ, że na takim Rooku jest NPC tylko dla PACC'ów przed mostem na 2lvl i też nic u niego nie kupisz.

@Down
Jak najbardziej się z tobą zgadzam, bo zachęcanie do gry na facc też wiąże się z późniejszym kupnem pacc, bo któż z nas po jakimś czasie w końcu nie kupił tego pacca. Poza tym na stronie głównej tibia.com jest takie info, że możemy grać na facc tak długo jak nam się podoba dlatego też zachęcaja do rejestarcji konta. Sami dobrze wiedzą, że facc = późniejszy pacc.

Ostatnio edytowany przez Fisher - 23-05-2008 o 18:22.
Fisher jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.