Temat: Teaser
Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 18:32   #31
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Dobra coś tam odpowiem;

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
To czemu pojawiło się jakieś 5 minut temu? -.- No ja was błagam...
Bo dla mnie wystawianie tematów to nie wyścig szczurów. Sytuacje typu "EJ SZYBKO SZYBKO BYLE PRZED T ORG FAST FAST" nie mają miejsca. 10 min w te a we wte nie robi różnicy.

Cytuj:
tia...szybciutko. Mam pytanie. Załużmy że przez "NPCs Chat" Pogadam sobie z willym. Czy moge tak kupować przydmioty? I co jeśli np. Wybiorę jakiegoś NPC ze strefy PACC ?
Możesz, ale na pewno będziesz musiał stać blisko
Cytuj:
#2up

Jak podchodzisz to się włącza czat z danym NPC...
Sam się raczej nie włączy, będziemy musieli sobie wybrać

Cytuj:
Tylko interesuje mnie jak to będzie wyglądać na deafult channel jak 50 osób zacznie pisać to jednego NPC w tym samym momencie
No cóż technicznie idziemy do przodu, ale nie pogodzę się z faktem, że nie planują dodać żadnych nowych terenów, bo to jedyne co ciągnie do nowych updatów - zwiedzanie nowych, tajemniczych miejsc.
Będzie tak samo jak teraz, tylko czy teraz 50 osób chce rozmawiać z jednym NPC? Wyjątki to poi itp, ale wtedy masz własny kanał z NPC gdzie wszystko wyraźnie widzisz.
Cytuj:
Mam dziwne przeczucie, że będzie coś stylu komunikowania na odległość poprzez priv channel, ale to tylko moje nic nieznaczące zdanie hah xD
Wątpie
Cytuj:
Rotfl. Jak dawać to wszystkim NPC-om. Przecież bankierzy/handlarze też są oblegani.
A kto napisał, że tak nie będzie?

Cytuj:
Co tu dużo mówić? Bardzo fajny pomysł. Nareszcie skończy się czekanie jak jakiś noob po 2min stania napisze łaskawie bye/buy/sell itd. Tylko czekać na następną zapowiedź : ).
100% true
Rybzor jest offline