Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2008, 19:39   #15
xavioli
Użytkownik forum

xavioli's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2008

Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VanBobel Pokaż post
Jak masz dobre połaczenie internetowe, to wybierz palladyna, ponieważ będziesz mógł solować owiele więcej potworków niż knight nie mając przytym żadnego (wasta).
Natomiast jeżeli posiadasz słabsze łacze internetowe, to lepiej wybierz knighta, ponieważ istnieje mniejsze ryzyko zgonu, ze względu na dużo ilosc punktów życia
Moim zdaniem gra knightem jest owiele ciekawsza niż gra palladynem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibinosss Pokaż post
zostan rookstayerem...

a serio to graj knightem... jest to postać ciekawsza choć po godzinach skillowania miałem koszmary no i wogole fajnie serce bije jak ci 2 dragi wyjda a ty niemasz juz potionkow exp fajny, duzo capa i hp, niewiem czy wychodzi sie na + gdy sie blokuje ale jest ciekawie ^^ wybierz knighta chlopcze i wpadaj na Candie
Czy panowie grali kiedyś Palkiem (raczej nie) pan VanBobel gra knightem jest ciekawa? Żółwie,żółwie,żółwie,żółwie, i jeszcze raz żółwie, a Palkiem można sobie chodzić gdzie się chce Dragi/Gsy itp bo np. na 15 lvlu nie będziemy sobie knightem expić na D.Guardach prawda?
Nie wątpię knighci się przydają jako blokerzy itp. grałem knightem teraz zacząłem Paladynem i stwerdzam, że 12 palkiem jest lepsza zabawa niż 50+ knightem xD

JEDNOGłOśNIE BIERZ : PALADINA
xavioli jest offline   Odpowiedz z Cytatem