Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka
@Offtop
O lol tak czytam teaser.. omg ta gra straci wszystkie uroki jakie jeszcze ma, bedzie mozna rozmawiac z npc na odleglosc wiec np bedac na goromie bedzie sie dalo sprzedac loota i kupic manasy.. to sie dopiero botterstwo rozpowszechni na mass skale ;o pamietam taki obrazek na tibia.com kiedy byl pro balans profesji i:
~Knight: Mom! I'm going to Laguna.
~Mom of Knight: Ok! Try to be in home beforce christmas!
No i teraz bedzie to samo - idziesz na lagune bierzesz 100k + skrypt na kupowanie i sprzedawanie odpowiednich itemow i botujesz botujesz botujesz...
No albo jakies questy robic.. wczesniej to jednym z zadan polegalo na dotarcie do npc bo np byly jakies trudnosci na drodze, trzeba bylo cos zabic albo odkryc przejscie czy cos... a teraz? z dp sobie z npc pogadasz ;o
Jesli ja dobrze zrozumialem ta zapowiedz ze tak ma byc to.. OMG!
Edit:
ALE:
Tibia.pl napisalo, ze wystarczy otworzyc new zakladke i wpisac tam nazwe npc i juz bedzie mozna robic to co up napisalem.. natomiast tibia.org.pl napisalo, ze jak podejdziesz do npc to sie otworzy sama zakladka NPCs i tam bedzie mozna pisac... juz sam nie wiem
|
Z tego co przeczytalem na tibia.pl to chodzi tu o to ze poprostu jak stoisz w sklepie to nei gadasz z npc normalnie i nie stoisz w kolejce tylko piszesz do niego na priv. A obszar z ktorego slyszy cie npc jest taki sam jak wczesniej. Tylko teraz poprostu kazdy moze sprzedwac i kupowac w tym samym czasie stojac ofc w sklepie. Tak mi sie wydaje