Ey ludzie plal1609 ma troche racji.. zamaist pisac psozukaj se slownika itp powiedz cie mu dokladniej...
Dobra postaram, ci sie to wyjasnic nieiwem czy chodzi ci o akurat te miejsce ale chyba tak ;] .
Najpierw idz do ThaIS tu juz niebede drogi objasnial wychodzimy z thais polnocna brama i idziemy w prawo wlasciwie ,... wejdz w ten link co kolega powyzej podal i kieruj mapke troche na dol az dtrafisz na droge a potem w lewo i zobaczysz thais dojdziesz wedlug mapki ;]
Dobra jestes tma gdzie cyce masz po lewej wejscie[dokladnie tam gdzie pokazuje mapka zamieszczoan przez osobe powyzej]... przed wejsciem hmm 2-3 cyklopy zwykle;]. Dobra wlazisz tam na dol i idziesz przed siebie.. caly czas... po drodze tylko zwykle cyce.. doszedles do konca na koncu pare cycow i jakas dziura tak? ALE TAM NIEWCHODZ SMITHY DRONY ITP... HNA TWOIM LVLU DED ;P dobra cofnij sie troche zanim doszels do konca i idz w gore... caly czas az do konca potem delikatnie w w lewo i w gore po drodze zwykle cyklopy... dobra jestes.. teraz powinienes miec dziure w tym zakatku delikatnie na lewo przy scianie...

cczasem jest ona zaslonieta trupami itp.. laz poprostu az wpadniesz w nia.. dobra wpadles co dalej ? tutaj juz se sam znajdziesz dziury ejstn ich wiele kazda na ten sam poziom...
I poziom : selektony i pare gohuli < wiem ze to sie pisze troche inaczej ale niepamitam jak a spieszy mi sie ;p
II poziom wiecej gohuli mniej selektonow. Bardzo dobre miejsce do zbieranai kasyki ;]
III poziom ghochule pare selektonow pare Crypt samberow pare respow beho ze 4? i to wszystko ;p
IV poziom tu juz uwazaj an munie.... spowolnia cie a potem bedziesz od nich obrywal... wiec tu mzona spotkac tak : Munie standart ;] , Ghostow pare : slabe ;p , beho, crypt sambery
V poziom tu juz trzeba se znalezc i otkopac dziure.... ale raczej ci niebedzie to potrebne poniewaz na dole sa hmm 3-4? dragi ;p
Dalszych poziomow nieotkrylem o ile wogle sa :\
P.S. Jestes Druidem wiec zaopatrz sie w duza ilosc jedzienia... pare potionkow tez sie przyda;]
Pozdro ! Mam nadzieje ze trafiles ! Napisz czy ci sie udalo a jak nie to w jakim pkt cie staneles napsiz tu lub an priv postaram sie pomoc
przepraszam za błędy